Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

МЗС РФ: закон про реінтеграцію Донбасу "перекреслює мінські угоди"

Підписання Президентом України Петром Порошенко закону про реінтеграцію Донбасу "перекреслює мінські угоди" і "розв'язує руки" партії війни". Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ РФ, передає УНН.

"Підписавши згаданий закон, П.Порошенко фактично перекреслив мінські угоди, розв'язавши руки "партії війни". Ні про який прямий діалог з владою невизнаних республік, деескалації протистояння і пошуку шляхів мирного політичного врегулювання мови не йде. Навпаки, документ створює умови для насильницького захоплення неконтрольованих Києвом територій Донецької і Луганської областей, легалізує використання української армії проти мирного населення", - заявили в дипломатичному відомстві.

Нагадаємо, раніше в російській Держдумі заявили, що закон про реінтеграцію Донбасу веде до війни і прямо спрямований проти РФ і росіян в Україні.

Як повідомляв УНН, закон "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", який називають законом про реінтеграцію Донбасу, сьогодні набув чинності.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ