Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На "Арені Львів" відбудеться матч Ліги Європи

Сьогодні, 28 листопада, у Львові на стадіоні “Арена Львів” відбудеться матч Ліги Європи з футболу між клубами Олександрія (Україна) та Вольфсбург (Німеччина). Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
На "Арені Львів" відбудеться матч Ліги Європи

Початок матчу о 19:55 год. Ця гра буде останньою для українського колективу вдома в межах групової стадії другого за престижністю клубного турніру Європи цього сезону.

Наразі українська команда посідає 4-е місце у групі І, маючи у своєму активі 3 очки. Вольфсбург перебуває на 2-му місці з 5-ма заліковими балами. Очолює групу бельгійський Гент (8 очок), який у 5-му турі на виїзді зіграє проти французького Сент-Етьєна.

Зазначимо, що сьогодні ʺОлександріяʺ вже провела тренування на ʺАрені Львівʺ.

Довідково:

ʺОлександріяʺ посіла третє місце в чемпіонаті України-2018/19. Це її найвище досягнення за всю історію, яке дозволило напряму потрапити в груповий етап Ліги Європи. Олександрійський клуб вперше грає на цій стадії єврокубка.

Це тільки третя європейська кампанія для ʺОлександріїʺ. Дебют в сезоні 2016/17 закінчився в третьому відбірковому раунді Ліги Європи поразкою від ʺХайдукаʺ зі Спліта. У наступному розіграші ʺОлександріяʺ вилетіла в раунді плей-офф, поступившись БАТЕ. Перед цим — в третьому відбірковому раунді — команда здобула свою єдину поки перемогу в єврокубках над румунською ʺАстроюʺ (0: 0 в гостях, 1: 0 вдома).

Статистика ʺОлександріїʺ в домашніх єврокубкових матчах: В1 Н2 П2. Український клуб забив у цих іграх чотири м'ячі і пропустив сім. Цікаво, що в шести єврокубкових матчах ʺОлександріяʺ забивала рівно по одному голу, поки двічі не відзначилася в грі проти ʺСент-Етьєнаʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ