Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На автотранспортних підприємствах Львівщини бракує водіїв

Сьогодні, 23 листопада, відбувся семінар-нарада для представників автотранспортних підприємств з метою зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та травматизму під час перевезень. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Семінар відбувся за участі начальника обласного управління транспорту та зв’язку Тараса Оприска, представників Головного управління державної служби праці у Львівській області, управління  Укртрансбезпеки, Національної поліції, об’єднання профспілок, фонду соціального страхування та представників асоціації перевізників.

Зокрема, в межах семінару порушили питання охорони праці, організацію безпеки праці на підприємствах, дотримання належного технічного стану транспортних засобів та необхідності  регулярного медичного обстеження водіїв.

Окрім того, перевізники ознайомили присутніх із ситуацію із кадровим потенціалом на автотранспортних підприємствах області. Відтак, задля якісного оперативного перевезення пасажирів бракує 340 водіїв.

Над вирішенням цієї проблеми Львівська ОДА працює спільно із Обласним центром зайнятості.

Нагадаємо, Обласна служба зайнятості на безкоштовній основі організовує підвищення кваліфікації для водіїв з числа безробітних з метою отримання категорії «С» та «D». Тривалість навчання 1,3 місяця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ