Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На базі ChatGPT створили бот для спілкування з відомими персонажами

Компанія Gorilla Technologies випустила програму від OpenAI під назвою Superchat, яка дозволяє користувачам iOS спілкуватися з віртуальними персонажами.
Фото - Gorilla Technologies

Про це повідомляє Tech Crunch.

Новий застосунок Superchat, розроблений на основі чат-боту зі штучним інтелектом ChatGPT від OpenAI, дозволяє користувачам iOS спілкуватися з віртуальними персонажами.  Серед них є видатні історичні постаті - Вільям Шекспір, Альберт Ейнштейн, Клеопатра або Ніл Армстронг, персонажі з мистецтва і літератури (Білосніжка, Шерлок Голмс, а також ті, що представляють різні професії, наприклад, садівники, кухарі або лікарі.

Обраний персонаж буде відповідати користувачам у притаманному йому стилі.

Компанія також створила власних персонажів. До прикладу, стандартний асистент ChatGPT на ім'я Арія. Цей чат-бот може допомогти користувачам у виконанні повсякденних завдань, як-от написання електронних листів.

"Наша мета – зробити технологію штучного інтелекту (ШІ) доступною для всіх. І ми вважаємо, що цей додаток стане чудовим інструментом для дітей, які хочуть дізнатися більше про історичні постаті, спілкуючись з такими крутими персонажами, як Шекспір", – каже генеральний директор Gorilla Technologies Гульєльмо Фаліоні.

Superchat структурований як додаток для обміну повідомленнями, що дозволяє користувачам одночасно вести кілька розмов з різними чат-ботами зі штучним інтелектом. 

ШІ працює на основі технологій OpenAI, зокрема GPT-3.5-turbo. Ілюстрації для персонажів були створені за допомогою штучного інтелекту Midjourney. Герої знають свою історію і згадують про неї у своїх розмовах. Наприклад, Зевс розповів, як може сам створювати блискавки.

Користувачам доступні безкоштовні персонажі, проте за спілкування з деякими все ж доведеться заплатити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ