Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На базі Великомостівського кінологічного навчального центру відбудуться „Військові змаги молоді”

Програма вишколу за всеукраїнською військово-патріотичною програмою „Військові змаги молоді”, що триватиме у Великих Мостах з 10 до 14 серпня 2006 року, передбачає усі основні види підготовки солдатів сучасної української армії, а саме: стройову, вогневу, інженерну підготовки, а також підготовку з протихімічного захисту. Учасники ознайомляться з військовою технікою та зброєю, яку використовують сьогодні у Державній прикордонній службі України. Про це повідомив заступник голови ЛКО „Молодий народний рух” Віктор Біщук.

Програма організована молодіжною громадською організацією „Молодий Народний Рух” за підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту на базі Великомостівського кінологічного навчального центру прикордонних військ України. До участі у програмі залучається молодь, науковці та професорсько-викладацький склад вищих навчальних закладів Львова. У таборі візьме участь близько 250 чоловік зі Львівської області та з інших областей України.
Буде проведений показ собак, яких використовують для охорони кордонів нашої держави, боротьби з нелегальною міграцією та контрабандою.
В рамках акції „Військово-патріотичний вишкіл молоді” відбудеться екскурсія її учасників у с. Зашків Жовківського району Львівської області, де народився засновник Української Військової Організації та Організації Українських Націоналістів Євген Коновалець.
Акція „Військові змаги молоді” відбувається влітку кожного року. Мета акції – військове виховання молоді, зміцнення в ній почуття патріотизму та відповідальності за безпеку нашої Батьківщини.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ