Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На благодійному вечері для Героя АТО Сергія Загасайла зібрали 65 тисяч гривень

Учора, 15 липня, на благодійному вечорі, який організували волонтери «Народної Самооборони» Львівщини на підтримку Героя АТО Сергія Загасайла, вдалося зібрати 65 тисяч гривень.

Усі кошти підуть на реабілітацію воїна, який у травні 2014 року отримав важкі поранення біля Словʼянська. Сергій переніс 15 операцій і намагається звестися на ноги.

Головною подією вечора, який відбувся у музеї-садибі Михайла Грушевського, став благодійний аукціон, лотами якого стали вишивані картини. Більшість із них створили дружини, матері воїнів, що загинули на сході.

«Жінки приходять у наш Центр допомоги сімʼям АТО, спілкуються між собою. Вишивання стало для них певною розрадою, допомагає відволіктися. Кожна картина особлива. Їх створили жінки, які зазнали неповторної втрати, але знайшли у собі сили жити далі, допомагати іншим. Зараз їхні роботи допоможуть Сергієві Загасайлу продовжити реабілітацію», - розповідає волонтер «Народної Самооборони» Львівщини Ірина Роман.

На вечорі Сергій був разом зі своєю мамою і дружиною – жінками, які сьогодні докладають максимум зусиль, щоб найдорожча для людина поправилася.

«Я вдячна усім, хто прийшов на вечір підтримати Сергія. Я вдячна всім, хто не залишив нас сам на сам у біді», - звернулася до присутніх мати Героя Алла Загасайло.

Найкраще місце для проходження реабілітації Сергія - центр «Модричі» у Трускавці. Туди потрібно їздити 3-4 рази в рік. Один курс триває 3-4 тижні, а доба перебування у центрі вартує 4200 гривень.

«Зібрані кошти – це наш скромний внесок у реабілітацію Сергія. Але на цьому не зупиняємося. Я знайомий із цим мужнім молодим чоловіком із 2015 року. Його жага до життя, боротьба із понівеченим тілом вражають. Також захоплююся самовіддачею його мами, дружини, які є для Сергія справжньою опорою. «Народна Самооборона» Львівщини уже кілька років допомагає Сергію Загасайлу і продовжить це робити й надалі. Ми всі впевнені, що він знову зможе ходити», - говорить керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Долучитися до допомоги Сергію Загасайлу може кожен:

Картка ПриватБанку
4731 2191 1126 0042
Загасайло Сергій Володимирович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ