Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

В майбутньому будинку для бійців АТО завершують цокольний поверх

У Львові на вул. Під Голоском триває будівництво першого багатоквартирного будинку для бійців АТО. Будівельні роботи здійснюють без відставання у графіках. Однак, трапляються непередбачувані обставини. Про це сьогодні, 8 червня, під час прес-конференції повідомив директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Писаренко прогнозує, що будівництво завершиться вчасно, і шестиповерховий будинок буде зданий вже наприкінці цього року.

«Це залежить від багатьох факторів. Було певне відставання від графіків, але на сьогодні вже все надолужили, відставання ліквідовано. Фінансування здійснюється у повному обсязі. Однак, варто зважати на непередбачувані фактори, на те, якою буде погода. Також слід зважати, що ділянка раніше ніколи не була забудованою», - сказав він.

За словами Віктора Писаренка, у понеділок, 6 червня, роботи на будові були зупинені, бо екскаватор витягнув два снаряди часів Другої світової війни.

«Ми мусили зупинити роботи і викликати групу розмінування. Після здійснення усіх заходів безпеки роботи були продовжені», - сказав Віктор Писаренко.

Він також зауважив, що через тиждень завершиться будівництво цокольного поверху.

За його словами, вже готовий проект наступного будинку, який буде п’ятиповерховим на 30 квартир. Вартість його - 22 млн грн.

«До кінця місяця проект пройде експертизи, і ми будемо готуватися до проведення тендерів», - сказав Віктор Писаренко.

Голова міжфракційної групи з питань учасників АТО, депутат Львівської міської ради Віталій Свінціцький зауважив, що учасники АТО, депутати контролюють процес будівництва, і на сьогодні усі роботи проводяться згідно з графіком.

«Ми контролюємо ці процеси, беремо участь у всіх робочих нарадах. Усі проблеми, які виникають намагаємось оперативно вирішити. Питань до ЛКП «Рембуд» на сьогодні немає, адже вони справляються із поставленими завданнями», - сказав Віталій Свінціцький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ