Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На День Незалежності у Львові відбудеться «Богатирський турнір на приз Василя Вірастюка»

На День Незалежності у Львові відбудеться «Богатирський турнір на приз Василя Вірастюка» — повідомив «Гал-info» прес-секретар концерну «Галнафтогаз», обличчям якого є Василь Вірастюк, Олесь Пограничний. За його словами, 24 серпня, на проспекті Свободи, навпроти будинків 33-39 шість атлетів з різних міст України, серед яких і два львів’янина, змагатимуться за приз найсильнішої людини планети.
 «В нас є зірковий склад атлетів, які кілька тижнів тому у Києві захистили звання «Найсильніша нація планети», однак спортивний час цих атлетів не вічний і треба готувати їм гідну заміну. Мета нашого турніру — шукати по всіх куточках України талановитих атлетів, які могли б в майбутньому стати гідною заміною нашим богатирям, — говорить Олесь Пограничний. — Турнір відбуватиметься таким чином, що ми запросимо до участі у змаганнях 10-12 осіб, які вважають себе атлетами. З них ми оберемо двох найкращих, які потраплять у фінал турніру і позмагаються з чотирма атлетами з іншим міст України, зокрема Чернігова, Харкова, Донецька, які, своєю чергою, перемогли у відбіркових турах у своїх містах, за приз Василя Вірасюка».
 Як зазначив Олесь Пограничний, переможці турніру отримають хорошу грошову винагороду, розмір якої наразі не розголошують.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ