Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На деокупованих територіях розпочали фінансування пенсій за грудень

Загалом станом на 2 грудня на виплати у Херсонській, Миколаївській, Харківській, Донецькій і Луганській областях спрямовано 850 мільйонів гривень.

Нещодавно у звільненому Херсоні відновив роботу сервісний центр Пенсійного фонду України. Це вже третій сервісний центр, який запрацював на деокупованій Херсонщині: восени центри почали функціонувати в селищах Нововоронцовка та Білозерка. Крім того, здійснюються невідкладні заходи для відновлення роботи сервісного центру Головного управління у місті Бериславі, повідомляють в Мінреінтеграції. 

Наразі спеціалісти центрів, розташованих в селищах Високопілля та Велика Олександрівка, надають послуги громадянам на тимчасово облаштованих робочих місцях, а також проводять виїзні прийоми громадян в інших деокупованих населених пунктах області.

На початку грудня на Миколаївщині відновлено роботу сервісного центру Пенсійного фонду України у місті Снігурівка.

У Донецькій області спеціалісти Пенсійного фонду України проводять виїзні прийоми громадян вже у 19 деокупованих населених пунктах, зокрема в містах Святогірськ і Лиман.

Нагадаємо, на звільнених територіях Харківщини протягом осені відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду України в містах Балаклія, Ізюм, Барвінкове, Вовчанськ, Куп’янськ і Дергачі, а також у селищах Чкаловське, Шевченкове та Великий Бурлук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ