Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На дорогах Львівщини встановлять ще 19 камер автофіксації ПДР

Стартували роботи із влаштування комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху на автомобільних дорогах державного значення Львівської області. Про це повідомили 19 квітня Гал-інфо у пресслужбі автомобільних доріг у Львівській області.
Фото Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фіксувати правопорушення на автошляхах області будуть камери у кількості 21 одиниці, з яких 3 камери вже працюють на дорозі М-06 Київ – Чоп у Солонці та Буську. Їх встановили наприкінці минулого року.

Прилади контролю встановлюють на ділянках концентрації ДТП та з підвищеною аварійністю. Лише за перші кілька годин роботи три камери зафіксували понад 800 порушень ПДР на автомобільних дорогах Львівщини.

Керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза зазначив: "Ми зі свого боку робимо все можливе, аби наші шляхи були безпечними. Зокрема, ремонтуємо та будуємо автомобільні дороги, розширяємо проїзні частини, вдосконалюємо та влаштовуємо транспортні розв’язки, освітлюємо магістралі та проводимо заходи із безпеки дорожнього руху. Тим не менше, безвідповідальних водіїв, які нехтують вимогами Правил дорожнього руху, зокрема швидкісного режиму, досить часто зустрічаємо на дорогах. Лише контроль дозволить зменшити аварійність та їх наслідки на автомобільних шляхах. Наша безпека залежить, в першу чергу, від самих нас".

Цього року комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР запрацюють на таких автомобільних дорогах нашої області:

  • на магістралі М-06 Київ – Чоп влаштуємо ще 10 камер: у Бродах, Суходолах, Дідилові, Запитові, Нагірному та на кільцевій дорозі Львова поблизу транспортної розв’язки у Солонці - по одній одиниці та у Гамаліївці і Чишках - по дві одиниці;
  • 1 камера запрацює у селі Великий Дорошів на автомобільній дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська;
  • на автомобільній дорозі М-10 Львів – Краковець появляться 3 камери у таких населених пунктах: Підрясне, Івано-Франкове та Наконечне Перше;
  • 2 камери у Рудному та у Зимній Воді на автотрасі Західний обхід міста Львова;
  • 1 камера на дорозі М-11 Львів – Шегині у Бартатові;
  • 2 камери на автошляху Н-17 Львів – Радехів – Луцьк в межах населених пунктів Вислобоки та Ременів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ