Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дрогобиччині триває спеціалізований табір “Юний рятувальник”

На Дрогобиччині триває спеціалізований табір “Юний рятувальник”. Про це повідомили в Дрогобицькій районній державній адміністрації.

У Дрогобицькому району, з 3 по 7 липня, на території реколекційно-просвітницького центру “Еммануїл”, триває табір для дітей та підлітків “Дружини юних рятувальників-пожежних”, де всі учасники табору отримують найкращі знання  та навички щодо того, як діяти в разі надзвичайних ситуацій.

Під час таборування, юні вогнеборці під опікою досвідчених наставників - працівників ДСНС Дрогобиччини мають можливість з користю провести свій час: відпочивають, розважаються, оздоровлюються та навчаються. Беруть участь у конкурсах та спортивних розвагах, дізнаються про те, як поводити себе у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події, опанують основи надання домедичної допомоги. Отримають кваліфіковану консультацію лікаря та психолога.

З дітьми працюють фахівці різних служб цивільного захисту - піротехніки ДСНС, кінологи, медики, психологи, поліція. Усі навчання, які відбуваються на території табору є не просто пізнавальними, але передусім цікавими та захопливими. Тож, для дітей це хороший час провести літо з користю.

Загалом у таборі “Дружини юних рятувальників-пожежних” перебуває 11 дітей з усього Дрогобицького району та близько 40 дітей-пластунів із різних областей України, котрі працюють як одна команда, разом проводячи час та розділяючи своє дозвілля.

“Важливо, що у час війни, наші діти могли якісно навчитись тих навиків, які їм необхідні,  також мали можливість відпочити та, звісно, з великою користю провести літні канікули. Дякую команді ДСНС за організацію такого важливого та чудового дозвілля для наших дітей”, - підсумував начальник Дрогобицької районної військово адміністрації Степан Кулиняк, відвідавши таборові заняття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ