Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На друк виборчих бюлетенів витратять понад 160 млн гривень

На друк виборчих бюлетенів витратять понад 160 млн гривень. Дані про тендер на друк бюлетенів оприлюднені в системі ProZorro, повідомляє Цензор.НЕТ.

ЦВК витратить 166 360 472 гривень на виготовлення виборчих бюлетенів. Друкувати буде поліграфкомбінат "Україна" - єдине підприємство, у якого є для цього потужності і матеріально-технічна база.

Виборчі бюлетені - це документи суворої звітності. "Поліграфічний комбінат" Україна "- єдине підприємство, що володіє матеріально-технічною базою та виробничими потужностями, необхідними для виготовлення виборчих бюлетенів.

"Рішення про скасування реєстрації кандидата на пост президента України Центральна виборча комісія приймає не пізніше ніж за 22 дні до дня виборів, тобто до 8 березня 2019 року включно. З огляду на вимоги закону України" Про вибори президента України ", комісія має забезпечити виготовлення виборчих бюлетенів протягом 16 календарних днів ", - сказано в повідомленні про тендер в системі ProZorro.

Переможець тендеру "Поліграфічний комбінат" Україна "повинен виготовити 60 млн 359 тис. 600 бюлетенів.

Вибори президента в Україні призначені на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року. Центрвиборчком зареєстрував 44 кандидати.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ