Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На конкурс бізнес-планів львівська молодь подала «аж» 4 проекти

Школярам та студентам Львівщини нададуть можливість стати бізнесменами. До 29 березня триває конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Організаторами є Львівська міська рада та Львівська обласна державна адміністрація. Конкурс проводиться серед молодих людей віком від 14 до 35 років і ставить за мету реалізацію економічної ініціативи молоді та практичного її втілення в сфері малого та середнього бізнесу. Об'єктом конкурсного відбору є бізнес-плани, які представляють економічну модель підприємницької і господарської діяльності та передбачають створення нових або розширення вже існуючих підприємств. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської міської ради.
«Конкурс дасть змогу підтримати молодих обдарованих студентів та забезпечити львівську економіку новими свіжими ідеями», - зауважила начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик.

Протягом березня у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру праці було проведено 10 тренінгів, надано 17 індивідуальних консультацій.

На сьогодні подано 4 бізнес-плани. Переможці визначатимуться у двох номінаціях: «Студентські ініціативи» (проект носить навчальний характер і не передбачає впровадження) та «Молодий підприємець» (реальні проекти, автори яких мають певний досвід роботи та бажання впроваджувати ці проекти).

«Найбільш активно працюють студенти вищих навчальних закладів. Вперше в конкурсі активну участь приймають і школярі. Організатори регіонального конкурсу бізнес-планів очікують спільно із конкурсантами сформувати команду однодумців для яких буде надаватися супровід по пошуку кредитів, консультацій, проводитися відповідні навчальні програми. Запрошуємо взяти участь у конкурсі, просимо звертатися за умовами конкурсу та детальною інформацією у Львівський обласний молодіжний центр праці. Останній термін подання робіт для участі у конкурсі – 29 квітня 2009 р», - зауважила керівник Львівського обласного молодіжного центру праці Леся Довганик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ