Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На кордоні вилучено контрабанду м’ясопродуктів

14 червня у пункті пропуску «Тиса» під час прикордонно-митного контролю на в’їзд у громадянина України вилучено 1 125,2 кілограма продуктів – сиру, какао, м’ясопродуктів, десертної маси. Товар ввозився на мікроавтобусі «Мерседес» та не був задекларований ні в усному, ні в письмовому порядку. Складено протокол про порушення митних правил, сума оцінки вилученого становить 41 350 гривень.

Вночі 15 червня прикордонний наряд відділення прикордонного контролю «Страж – вантажна станція» на колії поблизу станції виявив сумки з курячим м’ясом. Встановлено, що сумки скинуто з потягу №16 сполученням Будапешт – Київ невідомими особами з метою уникнення контролю. Загальна вага вантажу 120 кілограмів.
Ще один спосіб незаконного ввозу в Україну м’ясопродуктів використав громадянин України під час перетину кордону у пункті пропуску «Устилуг». 105 кілограмів м’ясопродуктів прикордонники знайшли у схованках, обладнаних за обшивкою в передніх  крилах та в багажнику  автомобіля «Форд – Скорпіо». Товар та автомобіль вилучено. Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ