Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Краківці» затримали подружню пару, яка незаконно перетнула кордон – щоб бути разом

Подружню пару, яка, аби об’єднати сім’ю, зважилася на незаконне перетинання кордону, затримали учора вранці українські та польські прикордонники. Про це повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю ДПСУ.
Близько сьомої години ранку оперативний черговий відділу прикордонної служби «Краківець» Мостиського загону отримав від польських прикордонників інформацію про затримання ними за 150 метрів від кордону громадянина Німеччини, українця за походженням. Цього порушника раніше намагався затримати український прикордонний наряд, але, побачивши людей у формі, той повернувся назад до Польщі. Затриманий розповів польським правоохоронцям, що порушив кордон нібито з найкращих намірів.
Як з’ясувалося, німецькопідданий, перетнув кордон з України у Польщу офіційно – через пункт пропуску «Краківець», а вже потім вирішив повернутися назад та забрати свою дружину – громадянку України. Жінка не мала необхідних документів, тож, за словами затриманого, саме тому подружжя і зважилося на такий відчайдушний крок.
За годину на околиці села Глиниці Мостиського району оперативно-пошукова група затримала громадянку України, яка зізналася в намірі незаконно перетнути державний кордон, аби потім потрапити до Німеччини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ