Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Луганському напрямку ворог випустив близько 50 мін – речник Міноборони

Один український військовий загинув на сході минулої доби. У двох – поранення і ще у трьох – бойові травмування. У штабі АТО повідомляють про загострення ситуації. Ворог 17 разів відкривав вогонь у бік укріплень наших бійців. Найгарячіше було на Луганському напрямку. Про таке повідомив на брифінгу в Києві речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Луганський напрямок. Тут вчора було найнеспокійніше. Бойові дії велися на Бахмутській трасі та у Попснянсьому районі. В темну пору доби ворог активно застосовував міномети. При цьому випустив в бік наших позицій близько 50 мін. Також викорисовували бронетехніу. Зазначимол, що українські військовослужбовці відповідали окупантам влучним вогнем", – сказав Мотузяник.

На Донецькому напрямку під гранатометним вогнем були наші опорні пункти в Опитному. А по шахті Бутівка кремлівські найманці били з озброєння БМП.

На Приморському напрямку мінометами супротивник цілив у бік Новотроїцького. А гранатометним та кулеметним вогнем накривав позиції наших захисників у Водяному.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ