Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині 2 тисячі лікарів хворіли на COVID-19

На Львівщині 2 тисячі лікарів хворіли на COVID-19. Про це сьогодні, 24 листопада, під час засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, передає кореспондент Гал-інфо.

На комісії депутати заслухали інформацію Львівської обласної державної адміністрації щодо санітарно-епідеміологічної ситуації на території Львівщини, проведення вакцинації та вжиття заходів реагування у зв’язку з епідемією коронавірусу.

Як повідомила чиновниця, заповненість ліжок хворими на COVID-19 в області складає трохи більше 50% серед дорослого населення і 30% ліжок передбачених для дітей.

Вна також поінформувала, що продовжують хворіти на COVID-19 медичні працівники. Загалом йдеться про 8 тис медиків. Із них: близько 2 тисячі лікарів, 3 тисячі медичних сестер та 1 тисяча молодшого медичного персоналу.

Члени комісії попросили працівників департаменту подавати розширену статистику, аби розуміти динаміку захворюваності серед медичних працівників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ