Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 30 громадських організацій отримають кошти для реалізації проектів у 2009 році

13 січня конкурсна комісія визначила перелік громадських організацій Львівщини, проекти яких будуть профінансовані у 2009 році. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОДА.
Згідно з наказом управління сім’ї та молоді Львівської ОДА №134 від 01.10.2008 “Про організацію проведення конкурсу проектів програм, розроблених громадськими організаціями стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї” було оголошено конкурс проектів та затверджено персональний склад конкурсної комісії. Її членами стали працівники управління у справах сім’ї та молоді ОДА, лідери громадських та профспілкових організацій.
30 громадських організацій Львівщини подали на конкурс свої пропозиції щодо 92 заходів. Загальна сума коштів, що необхідні для реалізації цих проектів становить 1 059 720,5 грн. Після опрацювання заявок члени комісії підтримали заходи на суму 777 414 грн.
Враховуючи ситуацію, що склалася у зв’язку зі світовою економічною кризою, було вирішено планове фінансування проектів затвердити у сумі 30% від загальної кількості коштів виділених на заходи у 2009 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ