Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині – туман

За оперативними даними, станом на 8:00 25 лютого на більшій території України без опадів, лише в Київській, Черкаській та Одеській областях опади у вигляді невеликого дощу, у Житомирській та більшості західних областей місцями туман. Про це повідомила прес-служба Мінтрансзв’язку.

 

Середня температура повітря по території України становить -1 +2?С, у східних областях -1 -5?С, в АР Крим -1 +5?С.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів, лише на Івашківському і Орявському перевалах (проходить автодорога М-06 Київ – Чоп) в межах Львівської області туман. Температура повітря 0 +2?С. В АР Крим на перевалах без опадів. Температура повітря 0 +2?С. Проїзд забезпечений.

На автомобільній дорозі М-05 Київ – Одеса у Київській та Черкаській областях опади у вигляді невеликого дощу. Покриття дороги – мокре, в Одеській області сухе. Температура повітря +1 +4?С. Проїзд забезпечений.

Покриття на автомобільних дорогах державного значення в більшості областей мокре. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей місцями засніжений та мокрий. У Чернігівській області снігова каша, у Сумський – сніговий накат, у Хмельницькій – місцями снігові перемети.

Ускладнений проїзд на автодорогах місцевого значення у Луганський, Полтавській та Хмельницькій областях. В інших областях проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 195 механізмів та 282 робітники.

Луганська область

Ускладнено проїзд транспортних засобів по дорозі місцевого значення Т-13-08 Старобільськ – Марківка, км 32+000 – 35+000 у Старобільському районі.

Полтавська область

Ускладнено проїзд (через засніжене покриття дороги) транспортних засобів на автодорогах місцевого значення: О-1722314 Ромодан – Бочки – Новий Байрак – Петрівка і С-170701 Тагамлицьке - /Р-11/.

Херсонська область

З 22 лютого 2010 року у зв’язку з розмивом земляного полотна, закрито рух транспортних засобів на автодорозі О-220113 від автодороги Т-04-03 – Зміївка, км 0+000 – 4+000. Об’їзд транспортних засобів організовано по автодорозі О-220101 Берислав – Зміївка.

Хмельницька область

Ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 6 населених пунктів в 2 районах області.

Залізничний комплекс функціонує без збоїв, поїзди курсують відповідно до графіку. Для забезпечення роботи залізничної інфраструктури задіяні 1214 працівників та 16 одиниць техніки.

Щодо роботи аеропортів, станом на 08:00 25 лютого закритий аеропорт Полтава. Там проводяться роботи з очищення злітно-посадкової смуги від снігу.

Безпека судноплавства навіть у складних погодних умовах забезпечена, всі об’єкти морського та річкового транспорту працюють у штатному режимі.

Станом на ранок 25 лютого через складні погодні умови зірвано 21 рейс на 21 міжобласному маршруті з автостанцій ДП «Київпассервіс», а також у Хмельницькій, Кіровоградській, Тернопільській та Черкаській областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ