Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині через розгін блокади ініціюють позачергові сесії

У зв'язку з останніми подіями - силовим розгоном блокувальників ОРДЛО, Львівська обласна організація політичної партії "Українське об'єднання патріотів -УКРОП" закликає депутатів місцевих рад ініціювати позачергові засідання місцевих рад у Львівській області і висловити свою позицію з приводу застосування владою сили до добровольців. Про це повідомив голова Львівської обласної організації "УКРОП" Ігор Телішевський.

"Наші депутати ініціюватимуть такі позачергові сесії місцевих радах Львівщини, а наші колеги з інших областей - у себе, для того, щоб влада нарешті зрозуміла, що блокування торгівлі з окупантом - це не просто позиція кількох добровольців, а позиція усіх патріотів своєї Батьківщини. Це позиція усіх українців, які втомились від загравання з російським загарбником, від то, що деякі бізнесмени від влади продовжують наживати статки на крові наших героїв.

Нам прикро, що Революція Гідності так і не стала уроком для влади, яка сьогодні продовжує намагатись вибудувати диктаторський режим, коли незгідних з її позицією одразу оголошують ворогом народу. Ми можемо захистити себе, свої сім'ї, свою країну щодня. І чимало людей роблять це ціною власного життя. У нас одна батьківщина, і жити ми хочемо у вільній і незалежній країні. Закликаємо Адміністрацію Президента зайняти державницьку позицію і нарешті визнати, що головним ворогом України є Російська Федерація, і будь-які економічні чи інші відносини з нею є зрадою своєї держави", - наголосив Ігор Телішевський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ