Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині капітан внутрішньої служби вимагав хабара за сприяння в достроковому звільненні засудженого

У Самбірську міжрайонну прокуратуру 16 січня 2009 року з УСБУ у Львівській області надійшли матеріали про вимагання та одержання хабара вихователем відділу соціально-виховної та психологічної роботи Самбірської виховної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі прокуратури Львівської області.
Дослідчою перевіркою з’ясовано, що вказаний вихователь – капітан внутрішньої служби, з метою особистого збагачення за сприяння в умовно-достроковому звільненні, вимагав у матері одного із засуджених хабара в сумі 1200 євро за позитивне вирішення даного питання.
Після одержання частини хабара в сумі 500 євро вказаний вихователь був затриманий співробітниками УСБУ у Львівській області.
На підставі наведеного, 16 січня 2009 року Самбірською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно вказаного вихователя відділу соціально-виховної та психологічної роботи Самбірської виховної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України.
Слідство у кримінальній справі проводиться Самбірською міжрайонною прокуратурою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ