Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині навчали основ комунікації в межах впровадження ДІ-реформи

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, відбулась навчальна сесія з основ комунікації в межах впровадження ДІ-реформи у Львівській області.
Фото: Львівська ОДА

Захід відбувся приміщенні готелю ʺPremier Hotel Dnisterʺ, організатори заходу - служба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації спільно з Agriteam Canada Consulting Ltd. (проєкт ʺSURGeʺ - Канада).

Участь у навчальній сесії з основ комунікації взяли понад 60 представників служб у справах дітей районних державних адміністрацій, виконкомів міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, працівників соціальної сфери, які відповідальні за захист прав дітей об’єднаних територіальних громадах, а також представники департаментів охорони  здоров’я, освіти і  науки та внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації.

Спікерами навчальної сесії виступили: начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації - Володимир Лис, завідувач сектору з питань реалізації реформи інституційного догляду та виховання дітей служби у справах дітей облдержадміністрації - Михайло Обіход,  старший експерт зі стратегічних комунікацій Національного рівня Проектного офісу з підтримки реформи ДІ - Юлія Чумак, комунікаційний експерт проєкту ʺSURGeʺ з питань реформи ДІ на Львівщині - Софія Крушельницька, експерт з деінституціалізації і розвитку послуг на регіональному рівні проєкту ʺSURGeʺ - Анна Решетник, керівник пілотного проекту трансформації інтернатних закладів проєкту ʺSURGeʺ у Львівській області - Ольга Бойко.  

Основною метою проведення заходу є навчання з основ налагодження комунікації з представниками громадянського суспільства, депутатським корпусом всіх рівнів та мешканцями районів, міст, містечок, ОТГ, селиш, сіл області для всебічного поширення інформації про ДІ-реформу, яка впроваджується на території регіону та підвищення обізнаності громадян області в галузі захисту прав дітей, підтримки розуміння важливості виховання дитини у сім’ї або в умовах, наближених до сімейних, розвиток соціальних послуг на рівні районів, міст обласного значення, об’єднаних громад, сільських, селищних рад для дітей і сімей з дітьми.  

Проведення заходу передбачене Концептом пріоритетних комунікаційних напрямів впровадження та реалізації реформи системи інституційного догляду та виховання дітей у Львівській області та Планом заходів з його реалізації (затверджених розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 3 січня 2020 року № 1).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині розпочали публічні консультації з приводу адміністративно-територіального устрою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ