Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині нетверезі водії вже скоїли 38 ДТП

Дорожньо-транспортні пригоди, скоєні нетверезими водіями, на жаль, в Україні не є рідкістю. Лише за два місяці 2012 року на Львівщині нетверезі водії скоїли 38 ДТП, у тому числі 10 ДТП – з потерпілими. У цих аваріях загинуло двоє людей, а ще 18 – отримали травми. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Прикладом нехтування не лише Правилами дорожнього руху, але й правилами моралі, є поведінка водія скутера, який після вживання алкогольних напоїв, вирушив на прогулянку, під час якої травмував перехожу.

Подія сталась26 березня близько 20.30 години у місті Трускавець. Там згаданий вище водій скутера «Ямаха», 28-річний мешканець міста Трускавець, скоїв наїзд на жінку-пішохода, 62-річну місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу.

Як попередньо з’ясували співробітники ДАІ, причиною цієї аварії стало те, що водій керував цим транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, він не вибрав безпечної швидкості руху.

Унаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку) та була доставлена у Трускавецьку міську лікарню №1, аводія скутера після медосвідчення доставили у райвідділ міліції.

На щастя, ця ДТП у жодного з учасників не забрала життя. Відтак, щоби у майбутньому схожих випадків ставало все менше, водіям, які сідають за кермо транспорту, слід задуматися вже сьогодні!

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ