Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

На Львівщині обговорили торговельно-економічну співпрацю з Грузією

Андрій Годик зустрівся з Почесним Консулом Грузії у Львові Ярославом Музичком. Про це 5 серпня повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.

Сьогодні, 5 серпня, перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик зустрівся з Почесним Консулом Грузії у м. Львів Ярославом Музичком. Сторони узгодили напрями подальшої співпраці.

Андрій Годик ознайомив гостя з інвестиційним кліматом в області та розповів про успішні приклади співпраці із компаніями.

«Поки увесь світ є на паузі через коронавірус, ми хочемо не втрачати ані хвилини та працювати, розширювати співпрацю. Львівщина відкрита і готова робити справді належний супровід для інвестора: від ідеї та бажання працювати тут – до завершення робіт і запуску підприємств», - зазначив Андрій Годик.

Окрім того, перший заступник додав, що найкращим прикладом ефективності співпраці стануть реалізовані проекти та створення нових робочих місць на Львівщині.

«Львівщина завжди була та буде сприятливим регіоном для розвитку інвестицій. У нас на рахунку понад 540 успішно реалізованих проектів. Підприємства на даному етапі працюють, нарощують свої потужності. Ми не хочемо зупинятися, тому продовжуємо налагоджувати співпрацю з інвесторами із різних куточків світу», - додав т. в. о. директора департаменту економічної політики Степан Куйбіда.

У межах зустрічі присутні поспілкувалися не лише про залучення інвестицій у регіон, але й про торговельно-економічну співпрацю між країнами.

Зазначимо, що основні групи товарів, які експортувала-імпортувала за 2019 рік Львівська область до Грузії – це: продукти тваринного походження, готові харчові продукти, різні промислові товари, машини, обладнання та механізми, електротехнічне обладнання, продукти рослинного походження, продукція хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ