Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині оформлюють посвідчення для репресованих

На Львівщині реабілітованим і потерпілим від політичних репресій почали оформлювати відповідні посвідчення, повідомила прес-служба Львівської облради.

Відтак, Львівська обласна рада звертається до громадян, які належать до категорій реабілітованих і потерпілих від політичних репресій, подавати в районну, міську (міст обласного значення – Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград; у м. Львові – у районне представництво комісії (при районній адміністрації відповідногорайону м. Львова, за місцем проживання громадянина) комісіїз питань поновлення прав реабілітованих (за місцем реєстрації особи) фотографію громадянина (розміром 3х4 см).

Фотографії потрібні для оформлення і видачі "Посвідчення реабілітованого та потерпілого від політичних репресій".

Нагадуємо, що Львівська обласна рада ухвалила рішеннявід20.10.2011 р. № 280 "Про посвідчення для реабілітованих і потерпілих від політичних репресій", відповідно до якого будуть видані посвідчення реабілітованим та потерпілим від політичних репресій, які проживають на території Львівської області. Пред'явник цього посвідчення на території Львівщини має право на пільги, передбачені рішеннями Львівської обласної ради та Законом України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ