Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перевіряють підготовку десантників та офіцерів запасу

Сьогодні, 28 лютого, триває перевірка інспекцією з питань контролю за діяльністю військових формувань Головної служби безпекової та оборонної політики Секретаріату Президента України за участю працівників Апарату РНБО стану бойової та мобілізаційної готовності та боєздатності командування, об’єднань, з’єднань та частин Повітряних Сил Збройних Сил України, які дислокуються зокрема на Львівщині. Як розповів у коментарі «Гал-info» керівник прес-служби ЗОКу Олександр Поронюк, відповідно до рішення Президента України з метою перевірки ЗСУ, до 20 березня будуть тривати перевірки на предмет готовності частин ЗСУ, також проводиться робота з офіцерами запасів на предмет їх прибуття на військкомати в разі виникнення потреби.
Він також зазначив, що у Львові та на Львівщині проводиться перевірка десантників, а також перевіряються деякі військкомати Львівщини. «Хочу зазначити, що робота іде дуже спокійно і про результати наразі говорити зарано, оскільки робота ще не завершена. Останній раз така перевірка проходила в липні 2003 року і був досить кардинальний результат, зокрема, було переформатування деяких військових частин», — зазначив він.
Крім згаданих військових частин, Інспекція Секретаріату Президента України перевірила стан бойової і мобілізаційної готовності зенітного ракетного полку, який дислокується на Львівщині, радіотехнічної бригади поблизу Львова та управління Повітряного командування “Захід”.
Очолює групу інспекторів, яка розпочала свою роботу ще 18 лютого, заступник керівника Головної служби – Головний інспектор Інспекції з питань контролю за діяльністю військових формувань Головної служби безпекової та оборонної політики Секретаріату Президента України Микола Драган.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ