Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині побудують дитячий будинок сімейного типу

19 листопада заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький взяв участь у позачерговому засіданні Домажирської сільської ради Яворівського району, на якому розглядалось питання будівництва дитячого будинку сімейного типу в с.Домажир, повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Олег Рудницький поінформував депутатів сільської ради про те, що Львівська облдержадміністрація розгортає в області будівництво мережі дитячих будинків сімейного типу для проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки як альтернативу традиційним дитячим будинкам.

Заступник голови облдержадміністрації звернувся до депутатів з проханням виділити в кварталі індивідуальної житлової забудови земельну ділянку площею 0,12 га для будівництва такого будинку.

Водночас депутати сільради ознайомилися з проектною пропозицією, розробленою головним управлінням з питань Євро-2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації.

Результатом обговорення стало одноголосне рішення про виділення у постійне користування УКБ Львівської облдержадміністрації земельної ділянки для будівництва будинку сімейного типу у с.Домажир.

Зазначимо, що запропонований проект швидкозбірного будинку каркасного типу площею 205,8 кв. метрів відповідає всім сучасним вимогам щодо умов проживання та енергоефективності і може бути споруджений та введений в експлуатацію протягом 3 місяців.

У ньому одночасно може проживати сім’я з кількістю до десяти дітей. При цьому фінансування витрат на будівництво буде здійснюватись з обласного бюджету.-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ