Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині похолодання, мокрий сніг, слизькі дороги

Найближчими днями, за прогнозами синоптиків, у області очікується погіршення погодних умов. Зокрема, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, вже сьогодні, 21 січня, у другій половині дня, а також у вівторок, 22 січня, - місцями туман видимістю 200-500 м. На дорогах – ожеледиця, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Окрім цього, синоптики попереджають, що 22 січня впродовж доби температура повітря буде 0-5˚ тепла, а вже 23 січня, у середу, знизиться до 1-6˚ морозу. Завтра на території області також очікується дощ (вранці та вдень), а ввечері – мокрий сніг.

Тож, просимо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними! Водіям нагадуємо про необхідність користуватися пасками безпеки, закликаємо дотримуватися безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, просимо уникати ризикованих маневрувань. За умов недостатньої видимості (у туман, снігопад) обов’язково рухайтеся із ввімкненим ближнім світлом фар (протитуманними фарами).

За значного погіршення погодних умов, рекомендуємо, за можливості, утриматися від поїздок приватним автотранспортом.

Про власну безпеку на дорозі слід подбати і пішоходам – неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними, не виходити раптово на дорогу, у тому числі й на пішохідний перехід, у темну пору доби - носити одяг зі світловідбиваючими елементами.

 

 

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ