Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині правоохоронці посилено охороняють 100 відділень Ощадбанку

На Львівщині посилено охороняють 100 відділень Ощадбанку, за всіма іншими відділеннями (понад 360) правоохоронці здійснюють нагляд. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив керівник ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук.
 „Посилена охорона відділень Ощадбанків пов’язана із виплатою заощаджень. Найбільш проблемною ситуація є у місті Львові. Тому патрулі міліції, які є наближені до відділень Ощадбанків, здійснюють нагляд. В основному, потреба охорони відділень є у місті Львові”, – розповів Денис Харчук.
Він зазначив, що охороняти усі відділення безпосередньо працівникам правоохоронних органів немає потреби. „Я нещодавно був у селі Нижня яблунька Турківського району. Там виплата заощаджень проходить дуже спокійно”, – розповів Денис Харчук.
За його словами, супровід поштових працівників, які здійснюватимуть доставку населенню грошових коштів, можливий у випадку, якщо надійде звернення від керівництва відділення УДППЗ "Укрпошта", у якому працює поштар.
Нагадаємо, що з метою найбільш ефективного виконання завдань щодо забезпечення збереження грошових коштів, недопущення протиправних дій, а також належної координації дій між структурними підрозділами МВС, регіональними представництвами Ощадбанку та УДППЗ "Укрпошта" Міністерством внутрішніх справ було направлено на місця відповідну вказівку. На сьогодні у всіх регіонах вже проведені бесіди працівників органів внутрішніх справ з представниками "Укрпошти", в ході яких узгоджено обсяги потрібної взаємодії, проведено обмін необхідною інформацією, окреслено спільний план дій щодо недопущення протиправних посягань під час видачі населенню компенсаційних виплат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ