Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині правоохоронці затримали групу наркодилерів

На Львівщині працівники міліції затримали групу наркодилерів, до складу якої входило троє осіб. Більше двох років вони займалися заготівлею та продажем меленої макової соломки на території Жовківського району. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба МВСУ.
Злочинці підшуковували ділянки, де ріс снодійний мак або ж селян, які вирощували заборонене зілля у себе на городі, та купували у них пусті головки опійного маку.
Організатор злочинної групи раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Як розповів старший слідчий в ОВС відділу СУ ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Михайло Спічак, за ці два роки наркодилери незаконно придбали та зберігали з метою збуту понад 57 кілограм пустих коробочок маку та меленої соломки.

Під час обшуку правоохоронці знайшли та вилучили у зловмисників гроші, отримані за продаж наркотику, два електомлинки, мішок, наповнений маковинням та 15 порожніх лантухів із залишками соломки.

Затримали зловмисників оперативники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області спільно з працівниками сектору БНОН Жовківського райвідділу міліції.

Стосовно учасників злочинної групи порушено кримінальну справу за незаконне виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів у особливо великих розмірах. А організатору групи, окрім цього, ще доведеться відповідати за втягнення у злочинну діяльність неповнолітнього. За скоєне усім трьом наркодилерам «світить» від 8 до 12 років ув’язнення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ