Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині проведуть системний аналіз об’єктів бюджетної сфери всіх рівнів для економії енергоресурсів

Керівникам управлінь Львівської ОДА доручено провести системний аналіз об’єктів бюджетної сфери всіх рівнів зі створенням комп’ютеризованої бази «енергопаспортів» по кожному об’єкту бюджетної сфери - повідомляє прес-служба ЛОДА.
Перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П'ятак 20 січня провів нараду за участі заступників голови ОДА Сергія Таратути та Тараса Федака, керівників управлінь економіки, фінансів, житлово-комунального господарства, на якій обговорили принципи підтримки альтернативних заходів енергозбереження насамперед в бюджетній та комунальній сферах.
Також, з метою системного опрацювання даної проблематики та розробки стратегії подальших кроків у напрямку впровадження енергозберігаючих технологій, планується створення мобільної робочої групи під головуванням голови Львівської ОДА Миколи Кмітя.
Слід зазначити, що у 2008 році у Львівській області спожито 1,993 млрд.м3 природного газу, що на 2% менше у порівнянні з 2007 роком. Споживання природного газу бюджетною сферою зменшилося на 6%, промисловістю на 6,7%, підприємствами комунальної теплоенергетики на 10%. Збільшило споживання природного газу лише населення області, яке у 2008 році спожило 1,094 млрд.м3, що на 3,4% більше ніж у 2007 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ