Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розчистили дороги, – ЛОДА

На ранок 4 січня 2011 року, за інформацією головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ЛОДА, проїзд дорогами державного та місцевого значення до всіх населених пунктів області забезпечено повністю.

Для робіт із розчистки доріг та вулиць населених пунктів від снігу протягом 3 січня 2011 року було залучено 318 осіб та 217 одиниць техніки, використано 584,5 т піскосуміші. Ситуація перебуває на постійному контролі керівництва облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 29 грудня 2010 року голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк видав розпорядження Про утворення оперативного Штабу із забезпечення належних умов проїзду на автодорогах державного і місцевого значення та вулицях населених пунктів області. Очолює штаб - перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків.

Відповідно до розпорядження, голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення утворили аналогічні оперативні Штаби із забезпечення належних умов проїзду на автошляхах та вулицях населених пунктів у межах підпорядкованих адміністративних територій та організувати своєчасну розчистку місцевих автодоріг, вулиць та тротуарів населених пунктів від снігу. Службу автомобільних доріг у Львівській області, ДП «Львівський облавтодор» дорожні експлуатаційні дільниці та райавтодори переведено на посилений режим роботи. За необхідності робота по розчистці автодоріг державного і місцевого значення від снігу проводитиметься в цілодобовому режимі.

В області розгорнуто понад 70 стаціонарних пунктів обігріву, створено два пересувні пункти обігріву в м. Дрогобич та м. Львів загальною місткістю 200 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ