Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині розпочалась конференція "Співпраця задля розвитку"

Сьогодні, 9 грудня, у с. Плав'я Сколівського району розпочалась конференція ʺСпівпраця задля розвиткуʺ. Захід проводять в межах відзначення Дня місцевого самоврядування. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
На Львівщині розпочалась конференція "Співпраця задля розвитку"

Учасників привітав голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

“Знаково, що ми святкуємо День місцевого самоврядування, усіх причетних вітаю, ви – великі молодці  і  Україна пишається вами. Ви працюєте задля покращення якості життя громадян, створення нових сервісів, більшої інтеграції регіонів. Я впевнений, що це все формує нас як націю. Ми рухаємося в одному напрямку і приємно, що такі активні, прогресивні  успішні люди, як ви, єднаєтесь на цих форумах  і працюєте пліч-о-пліч, щоб досягнути найкращі результати для нашої держави”,  - зазначив очільник області.

Відтак, у межах панельних дискусій учасники торкнуться питань міжрегіональної співпраці, інструментів фінансування транскордонного співробітництва і місцевого розвитку карпатських громад, безпеки громад.

Під час конференції відбудеться презентація програми ʺЗмінимо країну разомʺ, а також ініціативи щодо створення Малого Карпатського кола.

Учасниками конференції ʺСпівпраця задля розвиткуʺ є представники Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства освіти і науки України, голови обласних рад та ОДА західних областей, Луганської та Донецької ВЦДА, представники бізнесу, фондів і програм, закордонні партнери.

Захід проходить за ініціативи Асоціації ʺЄврорегіон Карпати-Українаʺ, Асоціації місцевих рад ʺРади Львівщиниʺ, Львівської обласної ради, за участі представників міністерств, профільних комітетів Верховної Ради України, експертів, закордонних партнерів.

Додамо, що в межах Дня місцевого самоврядування відбудеться підписання низки угод про співпрацю, оголошення конкурсу у рамках Програми підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області, а також транскордонні навчання пожежно-рятувальних підрозділів у межах проєкту ʺСпільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоніʺ Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові відбулась конференція "Як допомогти дитині тут і зараз?" .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ