Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався Чемпіонат України зі стрільби кульової серед дорослих

Сьогодні в приміщенні стрілецького тиру Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулось відкриття Чемпіонату України зі стрільби кульової серед дорослих. Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

Організатором змагань виступило Міністерство молоді та спорту України, за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України, Львівської обласної федерації стрілецького спорту та Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Цього року для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за титул чемпіона України, прибуло 110 атлетів, які представлятимуть збірні команди з 15-ти областей України та м. Києва.

В урочистому відкритті чемпіонату взяли участь: начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», президент Львівської обласної федерації стрілецького спорту Вадим Климович, представник Міністерства молоді та спорту України, головний тренер збірної команди України, Заслужений тренер України Олександр  Камінський, перший заступник голови ЛОО ФСТ «Динамо» України Віктор Яцковець, старший тренер збірних команд України з олімпійських видів спорту у Львівській області Владлен Новаковський, головний суддя змагань Степан Старінський.

Чемпіонат України є заключним етапом підготовки членів національної  збірної команди України для участі в чемпіонаті світу зі стрільби кульової, що відбудеться 1-14 вересня 2018 року в корейському місті Чангвон.

Зазначимо, чемпіонат України зі стрільби кульової триватиме на Львівщині до 2 серпня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ