Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На Львівщині розпочався молодіжний туристичний квест

Сьогодні, 4 вересня, у селі Березина Миколаївського району розпочався туристичний проєкт ʺПоРа на квест!ʺ, який популяризуватиме серед молоді з невеликих населених пунктів Львівської області здоровий та активний спосіб відпочинку. Про це повідомили 4 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Проєкт відбувається вже втретє. Для молоді з районів - це нагода взяти участь у цікавій пригоді-мандрівці та спробувати власні сиди у  сплаві, скелелазінні та пішому туризмі.

Зазначимо, що у квесті беруть участь команди з 10-ти  районів Львівської області.

ʺДля нас надзвичайно важливим є той факт, що, окрім активного відпочинку, молодь матиме змогу прослухати курс про безпечне поводження на воді та отримати практичні навики. Такі проєкти є пріоритетними для нас, тож ми і надалі співпрацюватимемо з громадськими організаціями у реалізації подібних ініціативʺ, - зазначив заступник директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Юрій Горун. 

Впродовж двох днів учасники матимуть нагоду сплавитись річкою Дністер на катамаранах на ділянці с. Розвадів - с. Березина (15 км), а також взяти участь у змаганнях на туристичних етапах квесту - скеледромі, шнуровій трасі, слаломній трасі на каяках та битві надувними палицями.

Також у межах заходу учасники візьмуть участь у практичному семінарі на тему порятунку на воді.

Доповненням активної програми буде перегляд фільму просто неба.

Детальніше про проект можна дізнатись за телефоном: 0981216889  - Святослав Яримович, а також на сайті за посиланням.  

Організатори - Львівська міська громадська організація ʺТуристсько-спортивний клуб ʺМанівціʺ за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики ОДА.

Нагадуємо, що туристичний квест ʺПоРа на квест!ʺ реалізовується в межах конкурсу молодіжних проєктів обласної програми ʺМолодь Львівщиниʺ на 2016-2020 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ