Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочинається операція «Небезпечний вантаж»

З 1 листопада по 2 грудня 2011 року на Львівщині проходитиме комплекс цільових заходів під назвою «Небезпечний вантаж», метою якої є запобігання надзвичайним подіям та посилення контролю за дорожнім перевезенням небезпечних вантажів. Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За час операції в області буде здійснюватися посилений контроль з боку інспекторів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції у Львівській області за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, та наявністю у водіїв необхідних документів. Крім тих, що зазначені у п. 2.1 Правил дорожнього руху, повинні бути наступні документи:

• свідоцтво про допущення транспортного засобу до перевезення визначених небезпечних вантажів, 

• ДОПНВ - свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі,

• письмові інструкції на випадок аварії чи надзвичайної ситуації,

• договір обов’язкового страхування відповідальності суб’єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків під час перевезення небезпечних вантажів,

• узгодження Державтоінспекції маршруту дорожнього перевезення небезпечного вантажу.

У випадку відсутності вказаної документації власники та водії транспортних засобів притягуватимуться до адміністративної відповідальності за статтею 132-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ