Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині семикласник викрав сусідську «Ниву»

У Львівській області працівники ДАІ спільно з оперативниками карного розшуку затримали неповнолітнього «шукача пригод»: юний бешкетник викрав сусідський автомобіль. Вже згодом, спілкуючись із правоохоронцями, підліток пояснив: поцупив чуже авто, бо дуже хотів «покататися», повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Пригода трапилась у місті Новояворівську. До правоохоронців звернувся за допомогою 73-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вранці з-під будинку зникла його старенька «Нива». Спершу автовласник сподівався самотужки розшукати свою машину, коли ж пошуки не дали жодних результатів – подзвонив до міліції. 

Крадену «Ниву» правоохоронці віднайшли на околицях міста. Зловмисник поцупив із автівки акумулятор та «накивав п’ятами». Проте міліціонери доволі швидко з’ясували, хто ж саме «спокусився» на чуже авто. Це 14-річний підліток, учень 7-го класу школи-інтернату. Хлопець із неблагополучної родини, до того ж – доволі часто мав проблеми із законом, в основному – за дрібні крадіжки.

Втім, цього разу, за словами самого хлопця, йому дуже вже закортіло «покататися». Побачивши у дворі сусідську «Ниву» підліток вирішив «позичити» її у власника. Спочатку автомобіль без проблем «підкорився» викрадачу – він відчинив дверцята та завів двигун. Та от коли юний водій виїхав за місто, із машиною почались проблеми. Техніка застрягла у снігу, тож бешкетнику довелось залишити її. Щоправда, перед цим він прихопив із собою акумулятор. Планував продати його, а отримані гроші – витратити на власні потреби.

Юний викрадач уже зізнався у вчиненому. Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї справи.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ