Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині шахраї видають себе за працівників Держпраці

У Головне управління Держпраці у Львівській області надходять повідомлення, що від імені посадових осіб цієї установи напередодні заходів державного контролю до суб’єктів господарювання телефонують невідомі особи.
Фото ілюстративне

Шахраї представляються посадовими особами Головного управління Держпраці у Львівській області та пропонують за грошову винагороду допомогти керівникові підприємства з вирішенням питань щодо проведення перевірок. Про це повідомив сьогодні, 22 лютого, власкор Гал-інфо із посиланням на звернення до громадян ГУ Держпраці у Львівській області.

Також невідомі нібито від імені посадових осіб Головного управління,  надсилають повідомлення до суб’єктів господарювання з вимогою здійснити перерахування коштів на банківські картки.

Наголошуємо: такі дії є незаконними, а вказані особи вчиняють протиправні дії, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України.

Відтак, Головне управління закликає громадян бути обачними!

Якщо до Вас звертаються такі шахраї, або у випадку виникнення будь-якої іншої підозри, просимо невідкладно повідомляти Головне управління Держпраці у Львівській області за телефоном 032-235-76-73 або особисто за адресою: м. Львів, площа Міцкевича, 8, 7 поверх.

Слід зазначити, що з метою запобігання проявів таких дій Головне управління звернулося до правоохоронних органів.

Нагадаємо, на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо детінізації зайнятості,  10 лютого стартувала інспекційна кампанія. Зокрема, Головним управлінням Держпраці у Львівській області проводяться масові перевірки з питань виявлення неоформлених трудових відносин у сфері торгівлі, громадського харчування та готельному комплексі, – йде мова у зверненні ГУ Держпраці у Львівській області.

Довідка Гал-інфо.

Нагадаємо, що 10 лютого  із аналогічним зверненням до платників податків звернулося керівництво Яворівської ДПІ Городоцького управління ГУ ДПС у Львівській області, повідомивши про те, що в Яворівському районі мають місце випадки вимагання невідомими особами грошових коштів.

Зловмисники телефонують платникам податків від імені керівництва органів державної податкової служби з різних причин.

Будьте максимально обережні та не піддавайтесь на подібного роду провокації.

У випадку таких звернень просимо терміново повідомити про це керівництво Яворівського відділу поліції за адресою: м. Яворів, вул. І. Франка, 16 (тел.: № 259-2-13-32).

Із такою ж інформацією можна звернутися у відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35 (тел.: 297-39-56; 297-36-09) або до Яворівської ДПІ  Городоцького управління за адресою: м. Яворів, вул. Львівська, 42 (тел.: 259-2-15-42, 2-33-15), – йде мова у зверненні керівництво Яворівської ДПІ Городоцького управління ГУ ДПС у Львівській області.

Остерігайтесь шахраїв: у Стрию літнім людям розповіли про шахрайства

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ