Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував проєкт із збереження пралісів та старовікових лісів

Як повідомили 16 березня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, стартував міжнародний проєкт, спрямований на збереження пралісів та старовікових лісів в Українських Карпатах.
Фото ілюстративне

Упродовж 10-11 березня команда міжнародного проєкту ʺПідтримка довгострокових ініціатив природоохоронних територій щодо збереження пралісів та старовікових лісів в Українських Карпатахʺ, що реалізовується Українським товариством охорони птахів у співпраці із Франкфуртським зоологічним товариством за фінансової підтримки Міністерства екології Німеччини відвідали НПП ʺСколівські Бескидиʺ та ознайомились з його територією та організаційною структурою.

Міжнародний керівник проєкту Стівен Райт ознайомив представників парку з метою та етапами його реалізації, а також відмітив напрямки його впровадження.

Команда міжнародного проєкту в рамках робочої поїздки побували в Майданському, Підгородцівському та Крушельницькому лісництвах, де обговорили практичні дії реалізації проєкту.

Спеціалісти національного природного парку підготували детальну презентацію щодо охорони території, функціональне зонування, а також про наукову, рекреаційну та еколого-освітню роботу.

Окремо обговорили проблемні питання парку та можливості їх вирішення.

За результатами зустрічі пріоритетним на даному етапі проєкту визначено охорону території.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині планують здійснити лісовідновлення на площі близько 2000 га

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ