Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині створили ще одну місцеву пожежну команду

31 травня стало історичним днем у житті Жовтанецької громади, цього дня офіційно відкрили добровільну місцеву пожежну команду, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

З цією важливою подією привітати громаду завітали начальник Кам'янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України У Львівській області, голова Кам'янка-Бузької РДА, радник голови ЛОДА з питань децентралізаціїта директор ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед».

Відкриття місцевої пожежної команди на території Жовтанецької об’єднаної територіальної громади було вкрай необхідним кроком. Саме з метою гарантування надійного протипожежного захисту громади було прийнято раціональне рішення створити місцеву пожежну команду на добровільних засадах. Таким чином, функціонування такої пожежної команди сприятиме більш оперативному реагуванню на надзвичайні події та посилить рівень пожежної безпеки на території громади.

Начальник сектору телекомунікацій, інформаційних технологій та Системи 112 Головного управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області Микола Конанець вручив ключі від пожежного автомобіля голові громади, та наголосив, що цей автомобіль стане запорукою безпеки та спокою місцевих жителів.

«Функціонування пожежного депо у с. Велике Колодно, як центрального села ОТГ, дозволить мінімізувати час перебування екіпажу у дорозі, що збереже життя та майно мешканців громади. Від тепер, безпеку та спокій жителів сіл Жовтанецької ОТГ гарантуватиме місцева пожежна команда, яка працюватиме на добровільних засадах»,- проінформував голова громади Ярослав Деркач.

Гарантуватимуть безпеку мешканців у складі місцевої пожежної команди 6 рятувальників та члени добровільних пожежних дружин в населених пунктах жовтанецької громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ