Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Львівщині та у Львові 2 січня на дорогах ожеледиця

Синоптики попереджають, що на Львівщині та у Львові 2 січня на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

Про це Гал-інфо повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

На Львівшині мінлива хмарність, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 1-6 м/с. Температура від -2 до +1 С, в горах від -8 до -11 С.

Прогноз погоди:

По Львівській області: Мінлива хмарність. Вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, в горах до 9° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

По місту Львову: Мінлива хмарність. Вночі невеликий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 3 – 5° морозу, вдень 2 – 4° тепла.

З 08:00 год. 1 січня до 05:00 год. 2 січня 2020 року опадів не випадало.

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: від -17 до +0°С, працюють (чергують) 9 (95) осіб та 7 (84) одиниць техніки.

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -10°С, працюють (чергують) 0 (5) осіб та 0 (5) одиниць техніки;

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -17°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;

Орявський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -10°С, працюють (чергують) 0 (5) осіб та 0 (3) одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ