Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині успішно реалізували міжнародний туристичний проєкт "Світ Карпатських розет"

Відбулось засідання Наглядової ради проєкту «Світ карпатських розет - заходи зі збереження унікальності культури Карпат». Під час зустрічі обговорили питання, пов’язані з реалізацією проєкту, запити, що надійшли до його змін, а також йшлося про проходження кінцевого аудиту та подачу звіту до Спільного технічного секретаріату у м. Варшава.
Фото Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Проєкт спрямований на збереження культурної та історичної спадщини Карпат - традицій, ремесел, звичаїв, музики та архітектури. Як зауважив заступник начальника управління туризму Львівської ОДА Тарас Лозинський, заходи, покладені на управління туризму та курортів, були успішно реалізовані.

«Два місяці тому ми провели майстер-клас з різьбярства, який зробив промоцію техніки бойківської різьби, навчальний візит для представників медіа з метою ознайомлення з дерев’яною сакральною спадщиною та іншими об’єктами. Також виготовили промоційні гаджети, які несуть інформацію про ефект транскордонного проєкту», - зазначив Тарас Лозинський.

Додамо, що у межах проєкту управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації спільно із шеф-кухарями Львівщини провели майстер-клас зі збереження та популяризації регіональних кулінарних традицій.

Також завдяки Проєкту «Світ Карпатських розет», на Львівщині була реконструйована «Хата у Глубокім» в Уричі. Детальніше читайте за посиланням.

Сам проєкт фінансувався за підтримки ЄС в межах Програми транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна. Бюджет проєкту - 1 543 329 євро, з них грант ЄС для України – 843 165 євро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ