Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині вчора було дуже важко купити овочі та фрукти

На Львівщині на третій день святкування великодніх свят (25 квітня) дуже важко було купити овочі та фрукти, оскільки рівень ділової активності в регіоні залишався невисоким. Про це «Гал-info» повідомив фахівець з ринкової інформації Львівського представництва Проекту аграрного маркетингу Сергія Гавришева.

За його словами, незважаючи на те, що найбільший гуртовий ринок у Західній Україні "Шувар" вчора  офіційно працював, але ні продавців, ні покупців на ринку не було. Ближче до півночі або зранку 26 квітня фахівці очікують перших продавців, які приїдуть займати місця для торгівлі. Подібна ситуація спостерігалася  і на роздрібних ринках: ринки відкриті, але продавців немає. Не було  на вулицях Львова і палаток з овочами, на які припадає значна роль у забезпеченні населення свіжою плодоовочевою продукцією.
Як зазначає Сергій  Гавришев, вчора  вже були  відкриті всі продуктові магазини, і у переважній більшості з них є відділи, які торгують овочами та фруктами. Але, за його словами, асортимент плодоовочевої продукції в магазинах та супермаркетах вчора був не дуже широкий, а якість продукції через свята та відсутність нових поставок трохи погіршилася. Очікується, що вже сьогодні торгівля овочами та фруктами значно пожвавиться.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ