Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Львівщині великодні писанки будуть обмінювати на автобус для 24 Бригади

Створи писанку ­– допоможи придбати автобус для 24 бригади.

Під таким гаслом стартував благодійний великодній аукціон, який ініціювали ГО «Молодь Яворівщини» та народний депутат Павло Бакунець. До Великодня організатори збирають лоти, а далі протягом тижня триватиме аукціон.

Підготувати лот для аукціону може кожен – потрібно створити власну писанку та сфотографувати її. Фото слід опублікувати в коментарях під дописом про початок конкурсу в мережі Facebook за цим посиланням.

Жодних обмежень щодо матеріалів, техніки чи дизайну немає. Учасники уже подали традиційні писанки з яєць, деревʼяні і навіть цілі великодні композиції.

«Завдяки нашим героям, зокрема військовим з 24 бригади, ми можемо відсвяткувати Великдень в своїх домівках з близькими. Цей аукціон – це ще одна можливість подякувати захисникам доброю справою – долучитися до купівлі автобуса для спецперевезень», – пояснює Павло Бакунець.

Приймати фото писанок будуть до 24 квітня включно, а після цього їх виставлять на аукціон, який проходитиме в соцмережі Facebook. Кошти за обрані лоти переможці аукціону будуть надсилати а рахунок ГО «Молодь Яворівщини». За ці кошти придбають автобус для спецперевезень для 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ