Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбувся другий етап Всеукраїнського Пластового З’їзду

Більше ніж 100 пластунів з усіх куточків України приїхали до Львова на другу частину всеукраїнських зборів, щоб обговорити стратегічний розвиток організації, враховуючи виклики війни. Про це інформує Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Керівники пластових осередків Львівщини, Львівський обласний пластовий центр також взяли участь у З’їзді.

На з’їзді керівництво Пласту презентувало напрацювання стратегічних цілей організації до 2030 року, спільно з членством обговорили пропозиції змін до статуту.

Дискутували про те, як створити безпечні умови для пластових занять, як працювати з внутрішньо переміщеними особами, як збільшити допомогу для пластунів-військових, як долучити до організації нових пластових виховників, а також про роль Пласту у відновленні України після перемоги.

Представники Львівського обласного пластового центру також долучилися до З’їзду, брали участь у напрацюванні змін до статуту Пласту, внесенні пропозицій щодо стратегічного розвитку організації. 

«Кількість пластових центрів в Україні щороку збільшується. Вони починають відігравати все більшу роль в створенні та розвитку нових пластових осередків, залученні пластових виховників. Дуже круто, що тепер всі напрацювання пластових центрів, практичний досвід береться до уваги при розробці стратегічних цілей Пласту в Україні, при прописування операційних цілей, КПІ показників. Львівський обласний пластовий центр дуже активно співпрацює з керівництвом Пласту в Україні, завжди бере участь у всіх комісіях, робочих групах. Для нас важливо презентувати думку пластунів Львівщини, поділитися їхнім досвідом, який можна імплементувати на всю Україну. На цьому З'їзді у фінальних презентаціях та дискусіях бачимо, що наші пропозиції були враховані. Це цінно, бо бачимо взаємодію та співпрацю», — коментує участь у Всеукраїнському Пластовому З’їзді директорка Львівського обласного пластового центру Ольга Приходько. 

На З’їзді було обрано делегатів на світову зустріч пластунів, що вже у листопаді відбудеться у Варшаві, а також надано відзначення пластунам за активну волонтерську діяльність.

Нагадаємо, що перший етап Пластового З’їзду відбувся у квітні цього року. Тоді було обрано нове керівництво Пласту в Україні.

Новою головою Пласту стала Ксеня Дремлюженко. Новим головою Наглядової Ради став Станіслав Андрійчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ