Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відремонтують сім установ, де мешкають переміщені особи

Загалом заклади Львівщини отримають грантову підтримку на майже 1,5 мільйона гривень. За ці кошти закуплять ліжка, постіль та медичні засоби для покращення умов проживання внутрішньо переміщених українців, які тимчасово перебувають на Львівщині.
Фото з відкритих джерел

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Зокрема покращать умови перебування внутрішньо переселених українців у семи комунальних установах Львівської області. Йдеться про три комунальні заклади Львівської обласної ради: Созанський психоневрологічний інтернат, Монастироцький психоневрологічний інтернат та Львівський обласний клінічний перинатальний центр. Також зроблять ремонт у Моршинській та Славській міських лікарнях, Центрі первинної медико-санітарної допомоги Комарнівської міської ради та Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу.

До слова, Львівщина отримала кошти на допомогу в межах програми "Гуманітарна солідарність", яку реалізує Міжнародний фонд "Відродження" у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. У конкурсі брали державні й комунальні заклади охорони здоров’я, соціального захисту та заклади освіти, які приймають внутрішньо переміщених осіб у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Івано-Франківській, Рівненській та Закарпатській областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ