Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині видадуть понад 40 тисяч свідоцтв про базову та середню освіту

Добігає кінця 2021/2022 навчальний рік. Випускники 9 і 11 класів ЗЗСО області, освітній процес у яких завершився, уже можуть отримувати документи про освіту.
фото ілюстраційне

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

Цьогоріч свідоцтва про повну середню освіту отримають 16706 випускників, свідоцтво про базову середню освіту – 26322. Загалом – 43028 свідоцтв.

Зазначимо, що кожен одинадцятий випускник ЗЗСО області завершив навчання на відмінно. Так з золотою медаллю випускаються 1061 особа, зі срібною – 378 осіб, з відзнакою – 154 випускники базового рівня.

Як повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, у ДП «Інфоресурс» виготовили 415 тис. 350 свідоцтв про базову середню освіту для дев'ятикласників і 224 тис. 521 свідоцтво про загальну середню освіту для одинадцятикласників. Нині триває процес їхнього надходження до шкіл, аби вручити випускникам.

До 1 липня кожен учень ЗЗСО отримає свій документ про освіту державного зразка. Зробити це можна у навчальному закладі, в якому зареєстрована дитина.

Випускники шкіл, які перебувають за кордоном, можуть отримати свідоцтва в закордонних дипломатичних установах України в країні їхнього перебування.

Свідоцтва тих випускників, які не змогли виїхати із тимчасово окупованої території, зберігатимуть упродовж року після завершення воєнного стану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ