Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині виділять 12 мільйонів на оздоровлення дітей

Департамент соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації оголосив закупівлю послуг для відпочинку та оздоровлення дітей.

Інформацію про закупівлю опубліковано на сайті електронних закупівель Prozorro 13 липня 2022 року. Загальна вартість становить 12,8 мільйона гривень.

Заплановано відпочинок трьох груп по 500, 400 та 300 дітей. Кожна група до 31 грудня 2022 року буде мати можливість провести щонайменше 14 днів на відпочинку.

Для укладення договору постачальник зобов’язаний відповідати багатьом критеріям та надати необхідні документи. Зокрема дитячий заклад повинен знаходитися в екологічно чистій зоні та мати наявність зелених насаджень на території. Заклад повинен забезпечити дітей повноцінним п’ятиразовим збалансованим харчуванням, а також організувати щонайменше 1 екскурсію. На території оздоровчого табору повинен бути обладнаний медпункт з кваліфікованим медичним спеціалістом.

Зважаючи на збройну агресію росії та нанесення нею ракетних ударів по цивільним об’єктам, на території дитячого закладу повинно бути бомбосховище, обладнане укриття або ж повинен надаватись евакуаційний транспорт.

Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій для надання послуги - 22 липня 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ