Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині виявили «приязні адміністрації»

У Львівській області підбито підсумки щорічного Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація». У номінації «Районні державні адміністрації Львівської області» перемогу здобула Кам’янка-Бузька районна адміністрація. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Метою конкурсу було виявлення та поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні. Участь у конкурсі взяли 20 райдержадміністрацій та шість територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

 

У номінації «Територіальні органи центральних органів виконавчої влади у Львівській області» найкращим визначено Головне управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Львівській області.

 

Лауреатом конкурсу серед територіальних органів центральних органів виконавчої влади визначено Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, а лауреатом серед райдержадміністрацій – Мостиську  та Золочівську РДА.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ