Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині запрацює спеціалізована клініка протезування

На базі однієї з лікарень у Львівській області через кілька місяців запрацює спеціалізована клініка протезування, реконструкції та реабілітації людей, які постраждали внаслідок воєнних дій рф на території України.
Фото: Голос України (зліва на право: Максим Козицький, Ольга Руднєва, Олена Зеленська, Андрій Ставніцер, Віктор Ляшко)

Про це інформує голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. 

Спеціалізована клініка Superhumans Center також матиме свій навчальний центр, де українських спеціалістів навчатимуть найкращі медичні фахівці з усього світу. Для цього залучать понад 100 лікарів зі США та ЄС. 

Superhumans започатковано з ініціативи українського бізнесмена Андрія Ставніцера та Філіппа Грушка, члена наглядової ради TIS та координатора інвестиційних угод на українському ринку. 

Центром керуватиме незалежна Рада директорів та медична рада. До складу правління проєкту Superhumans також приєдналася перша леді України Олена Зеленська, а до медичної ради – міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. Проєкт підтримують співак Стінг, його дружина, кінорежисерка Труді Стайлер та інші.

"Маю за честь також підтримати цей важливий проєкт, завдяки якому постраждалі українці отримають шанс стати суперлюдьми!" – додав очільник ЛОВА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ